Errick McCollum: Kaldığım yerden devam edeceğim..

Galatasaray Odeabank'ın sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Amerikalı yıldız oyuncu Errick McCollum bugün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda kulüp yetkilileri tarafından karşılanan yıldız oyuncu NTVSpor muhabiri Evren Göz'e özel açıklamalarda bulundu.
Bir an önce takıma katılıp yardımcı olmak istiyorum. Transfer sürecinde birçok şey konuştuk. Geçen sene kaldığım yerden devam edeceğim. Elimden geldiğince çok çalışıp, koç ve oyuncularla aynı pencere buluşarak başarılı olmak için uğraşacağım. Buraya gelme amacım kazanmak. Geçen yıl bunları başardık. Çok çalışıp fedakarlık yapmamız gerekiyor. Burada etrafımda çok daha iyi oyuncular olacak. Çin Ligi'ndeki kadar bireysel performansa ihtiyaç olmayacak. Hafta sonu Fenerbahçe'ye karşı derbi oynayacağız. Güzel bir atmosfer olacak. Taraftar bize destek olacaktır. Çok antrenman yapamadım ama ABD'de çok iyi çalıştım iyi durumdayım. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.