Fernando Muslera: Futbolda kurallar tektir ve herkese eşit uygulanmalıdır..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine karşın rakibinin geri dönüşüne engel olamayan, sahadan son dakika golüyle galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Fernando Muslera basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Antalya'nın iyi bir takım olduğunu belirten Uruguaylı kalecimiz, karşılaşmanın hakemini de açık bir şekilde eleştirdi. Fernando Muslera'nın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok ihtiyacımız olan bir 3 puandı. Beşiktaş ve Rize maçlarında şanssızdık. Burada galip gelmeliydik. Antalyaspor güçlü bir takım ama son ana kadar oyunu bırakmayan bir Galatasaray sahadaydı. Bu nedenle galip geldiğimiz için de ayrıca mutluyum.

Hakemlerin sarı kart kriterlerini merak ediyorum. Bruma soyunma odasında bana oyuncuyu görmediğini, oyuncuya dokunmadığını söyledi. Cezalı duruma düştü. Carole'e faul yapılan pozisyonda ise sarı kart verilmedi. Hakemler hata yapabilir, bizler de hata yapabiliriz ama futbolda kriter birdir. Eğer bir kural varsa her takıma aynı şekilde uygulanması gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.