Galatasaray bir his takımıdır..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine ailesiyle birlikte Ankara'daki etkinliklere giderken Bursa - İnegöl otoyolu üzerinde otobüsün devrilmesi sonucunda annesini kaybeden Selenay, bugün oynanılan Galatasaray - Gençlerbirliği maçı öncesinde kulübün özel davetlisi olarak seramonide yer aldı. Çiçek ailesinin ikinci kız çocuğu olarak dünyaya gelen Selenay, koyu bir Galatasaray taraftarı olmakla birlikte yıldız oyuncumuz Fernando Muslera'nın da sıkı bir hayranı.. Selenay bugün hayallerine kavuştu ve çok sevdiği Uruguaylı kaleciyle tanışmasının yanı sıra, Muslera'nın elinden tutarak  maç öncesi seramoniye katıldı. Maç öncesinde oyuncularla tanışan Selenay'a ayrıca tüm takımın imzasının bulunduğu Fernando Muslera forması hediye edildi.

Merhumeye bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli Çiçek ailesine sabır ve başsağlığı dilerken; bir çocuğun hayallerini gerçekleştiren kulüp yetkililerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Baba Gündüz'ün de söylediği gibi; Galatasaray bir his takımıdır.. Bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.