Galatasaray'da gündem transfer..

Milliyet gazetesinin haberine göre; sportif direktör Cenk Ergün ile bugün bir araya gelecek olan teknik direktör Igor Tudor, gelecek sezon uygulayacağı taktik düzenin kararını söyleyecek. Üçlü defans olursa iki, dörtlü savunmada karar kılarsa bir stoper transfer edilecek

Sarı-kırmızılıların teknik patronu Tudor’un gelecek sezon 3-4-3 mü oynatacağı, yoksa 4-3-3’e mi geçiş yapacağı merak ediliyor. Tudor, bu sezon oynadığı gibi gelecek yıl da üçlü savunma ile oynaması durumunda bu, transferde önceliğin savunmaya verilmesi ve birçok transferin yapılması demek olacak. Çünkü Cim-Bom’un elindeki stoperlerin daha önce bu sistemde oynamaması ve adaptasyon güçlüğü çekecek olması, Cim-Bom’un işini zorlaştırıyor.Bu durumda Galatasaray en az 2 stoper alacak. Serdar Aziz, Ahmet Çalık ve Semih Kaya’dan 1’i forma giyerken, yeni iki isim ile birlikte Cim-Bom’un defansı oluşturulacak. Ancak Tudor 4’lü savunmaya dönerse, bu durumda Galatasaray stoper bölgesine tek takviye gerçekleştirecek.

HEDEF EMRE AKBABA
Öte yandan Fanatik gazetesinin haberine göre ise; Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'un da gündeminde olan Alanyaspor'un orta sahası Emre Akbaba için menajerler vasıtasıyla görüşmelerini sürdürüyor Selçuk İnan, Tolga Ciğerci ve De Jong’dan oluşan orta saha alternatiflerini yetersiz gören teknik direktör Igor Tudor, buraya mutlaka genç bir isim istiyor. İç piyasada Hırvat çalıştırıcının en beğendiği isimlerin başında Alanyasporlu Emre Akbaba geliyor.

Çok iyi bir sezon geçiren ve 24 lig maçında 6 gol, 5 asistlik bir istatistik yakalayan Emre için menajerler vasıtasıyla girişimler başladı. Galatasaray, Trabzon’un da gündeminde olan 24 yaşındaki başarılı oyuncu konusunda elini çabuk tutacak. Emre Akbaba orta sahanın merkezinde hücuma dönük olarak görev yapıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.