KBL | Hafta sonu rakip Fenerbahçe

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 24. hafta maçında 1 Nisan Cumartesi günü saat 15:30’da Fenerbahçe'yi evi Abdi İpekçi Arena'da ağırlıyor. Derbi mücadelesi TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

İki takım arasında bu sezon oynanan ilk karşılaşmada takımımız deplasmanda rakibine 77-55 gibi farklı bir skorla mağlup olurken, Yvonne Anderson'ın 15 sayı, 7 ribaund; Moriah Jefferson'ın 13 sayı, 2 asistlik performansı kötü sonucu engelleyememişti. Fenerbahçe'de ise Sandrine Gruda 19 sayı, 12 ribaund; Birsel Vardarlı Demirmen 5 sayı, 12 asist ile mücadele etmişti.

Takımımız geçtiğimiz hafta Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 23. hafta maçında Adana ASKİ ile karşı karşıya gelmişti. Sarı-kırmızılılar Menderes Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 56-80 galip ayrılarak KBL’de 16 galibiyetle dördüncü sıraya yerleşirken Yvonne Anderson 18, Moriah Jefferson 16, Kristine Vitola 14, Cansu Köksal ise 10 sayıyla çift hanelere çıkan isimlerimiz olmuştu.

Rakibimiz Fenerbahçe
Başantrenörlüğünü George Dikeoulakos’un yaptığı Fenerbahçe, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde 18 galibiyet ve dört yenilgi ile puan durumunda ikinci sırada bulunuyor. Sarı-lacivertli ekip geçtiğimiz hafta KBL’de evinde MBK Doğuş Hastanesi’ni 92-64 mağlup ederken Alexandria Quigley 20, Jantel Lavender 15, Anastasiya Verameyenka 13, Candace Parker 12, Ayşe Cora 10 sayıyla oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.