KBL | Sarayın Sultanları kayıpsız ilerliyor...

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 20. hafta maçında ligin ilk yarısında farklı mağlup ettiği Canik Belediye'yi Abdi İpekçi Arena’da ağırladı. Takımımızda yabancı sınırından ötürü uzun süredir formasından uzak olan Yvonne Anderson bu karşılaşmada oynarken; Astou Traore ile lig lisansları bulunmayan Ashley Paris ve Sofia da Silva tribünde yer aldı. 

Takımımız karşılaşmaya Işıl Alben - Moriah Jefferson - Pınar Demirok - Cansu Köksal - Kristine Vitola beşi ile başlarken ilk dakikalarda potaya giderek etkili oldu(12-6). Periyotun kalan kısmında Jefferson ve Anderson ile etkinliğini sürdüren Sarayın Sultanları ilk çeyreği 23-12 önde kapattı. İkinci çeyreğin başında rakip Canik Belediye farkı kapatınca Marina Maljkovic molasına başvurdu. Mola dönüşü toparlanan takımımız farkı yeniden açarken soyunma odasına 43-34 önde girdi. İlk yarıda Moriah Jefferson 10 sayı, Yvonne Anderson 8 sayı ile takımımızın skor yükünü sırtladılar.

İkinci yarıya Moriah Jefferson'ın sayıları ile başlayan takımımız, farkı açmakta zorlanırken buna karşılık Jefferson ve Papova'nın yay gerisinden bulduğu üçlüklerle rakibini kendine yaklaştırmadı ve karar periyotuna 60-51 önde girdi. Son çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken karşılaşmanın son 4 dakikasına takımımız 71-59 önde girdi. Marina Maljkovic'in öğrencileri kalan dakikalarda rakibine yakalansa bile sahadan 75-70 galip ayrıldı ve ligdeki 15. galibiyetini aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.