Koşu mesafeleri Tudor'u mest etti!

Hüriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da son 2 haftada alınan 6 puan ve koşu mesafesindeki müthiş artış, Tudor’un yüzünü güldürdü. Antalya ve G.Birliği maçlarında son dakika golleriyle gelen galibiyetlerin tesadüf olmadığının altını çizen Hırvat hoca, “Kazanmak için son ana kadar savaşıyoruz. Bu da bizim arzumuzu gösteriyor. İşte bu tutku ve enerji bizi başarıya götürecek” ifadesini kullandı.

Antalyaspor’un ardından Gençlerbirliği’ni de son dakika golüyle yenerek zirve yarışındaki iddiasını sürdüren Galatasaray’da, maç sonrası teknik direktör Igor Tudor’un keyfine diyecek yoktu. Cezalı olduğu için karşılaşma sonrası soyunma odasına inemeyen Tudor, sanaya girdi ve çocuklarla bir süre neşe içinde top oynadı. Hırvat teknik adam dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi futbolcularını tebrik etti ve kısa bir konuşma yaptı.

116 KM KOŞTUK AMA YETMEZ
Konuşmasında Gençlerbirliği maçında eriştikleri koşu mesafesine dikkat çeken Tudor, “Toplam koşu mesafemiz 116 kilometreyi aştı. Bu gerçekten iyi bir rakam. Ama bu da yetmez. Daha iyi olmalıyız. Koşmayana, pres yapmayana bu takımda yer yok” dedi. Antalya ve Gençlerbirliği karşılaşmalarını son dakika golleriyle kazanmalarının tesadüf olmadığının altını çizen Hırvat teknik adam, sözlerine şöyle devam etti... “İki maçtır iyi mücadele ediyoruz, koşuyoruz. En önemlisi de skoru kabullenmiyoruz. Galibiyet için son ana kadar savaşıyoruz. Bu da sizlerin kazanma arzusuyla dolu olduğunuzu gösteriyor. İşte bizi de bu tutkumuz ve enerjimiz başarıya götürecek."

RIEKERINK DÖNEMİNE FARK ATTILAR
Bu arada Galatasaraylı futbolcular Gençlerbirliği maçında toplam 116,39 km koşarken, en fazla mesafe kat eden isimler Tolga Ciğerci (13 km), Selçuk İnan ve Yasin Öztekin (12’şer km) oldu. Jan Olde Riekerink yönetimindeki ilk 20 haftada maç başına 108,4 km koşan sarı kırmızılılarda bu mesafe, Tudor’un gelişinden sonra 114,84 km’ye yükseldi. Tudor’lu Galatasaray hangi maçta ne kadar koştu?

Ç.Rizespor (1-1): 118.29 km
Beşiktaş (0-1): 112.49 km
Antalyaspor (3-2): 112.22 km
Gençlerbirliği (3-2): 116.39 km

TOPLAM: 459,39 km
ORTALAMA: 114,84
Riekerink dönemi ortalaması: 108,4 km

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.