Lukas Podolski atmaya devam ediyor..

Galatasaray'ın üstün Alman ürünü futbolcusu Lukas Podolski, kulüp kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. Gençlerbirliği mücadelesinde ilk devre biterken kaydettiği golle galibiyete katkı veren isimlerden olan Alman futbolcu, bu golle ligde 16. maçta 5. golüne ulaşırken toplamda da bu sezon ki 15. resmi golünü kaydetti.

31 yaşındaki Alman yıldız, Galatasaray forması giydiği 2 sezonda toplam 32 gol atma başarısı gösterirken böylece toplam gol sayısı olarak Bayern Münich, Arsenal ve Inter dönemlerini geride bıraktı. Çok genç yaşta profesyonel olan Poldi, geride bıraktığı 14 sezonluk kulüp kariyerinde 165 gol atarken 6 sezon oynadığı ve altyapısından çıktığı Köln'de 78 gol; 3 sezon oynadığı Bayern Münich'de 23 gol; 2.5 sezon oynadığı Arsenal'de 31 gol;  yarım sezon kiralık olarak oynadığı Inter'de ise 1 gol atma başarısı göstermişti. 

Sezon sonunda Japonya'nın Vissel Kobe takımına gidecek olan Podolski, gollerine devam ederek sarı-kırmızılı camiaya başarılarla dolu bir veda yapmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.