Mustafa Cengiz: Dursun Özbek seçime gitmeli!

Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesi Mustafa Cengiz, TRT Radyo Haber’de Bahri Havadır’ın sorularını yanıtladı. Ahmet Fisunoğlu ile Açık Tribün programına telefonla bağlanan Mustafa Cengiz, “Drogba’nın gelmesini çok isterdim. Yedek kulübesinde otursa bile yeter. Drogba para filan istemedi. Menajer bile sokmadı araya. Vakfına diledikleri bir miktar bağışlamalarını istedi." dedi. Mustafa Cengiz'in diğer konuşmaları şu şekilde...

DURSUN ÖZBEK SEÇİME GİTSİN
İbrasızlık olursa, 30 gün içinde seçim mecburi. Taraftar yönetimi istemiyor. Kelimelerimi dikkatli seçmek zorundayım. Birilerinden korktuğum için değil. Ama taraftar çok açık bir şekilde memnun değil. Benim talebim, Dursun Özbek yönetiminin seçime gitmesi. Kürsüde bu çağrıda bulunacağım. Kendisi de yalnız olduğunu söylüyor. Dursun Özbek, yakın çevresine mutsuz olduğunu, tek başına savaştığını söylüyor. Özbek isterse kendisi de seçime gidebilir. Ben hiç mutlu değilim Galatasaray’ın bu durumundan. Bu yönetimi hiçbir bağlamda onaylayamam. Ne idari, ne mali. Bu yönetimin, bunu görerek karar alması gerekiyor.

GALATASARAY TARAFTARINDIR
Galatasaray’ın gerçek sahibi taraftarıdır. Galatasaray taraftarının %90’ı bu yönetimden memnun değil. Sosyal medyadaki tepkilere troll diyorlar, dinlemiyorlar. Çoluğunun çocuğunun rızkını kesip maça geçiyor insanlar. Onları lütfen ciddiye alsınlar! Diyelim tepkiler sonrası Dursun Özbek seçime gitti ve aday olmadı. O zaman ‘kaçtı’ mı diyeceksiniz? Dikkatli konuşmalılar.

Metin babaspor.com'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.