Sutopu | Kınalıada karşısında farklı galibiyet!

Süper Lig'de normal sezonu 2.sırada tamamlayarak Final Grubu'nda mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray sutopu takımı, final etabının 3.maç haftasında Kınalıada'yı evinde ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Igor Milanovic'in öğrencileri havuzdan 16-4 gibi farklı bir skorla galip ayrılırken, final etabında 2.galibiyetine imza attı. 

Normal sezonu ilk 6'da tamamlayan takımların 3 devreli lig usulü oynayacağı Final Grubu'nda bugüne kadar 3 maça çıkan Galatasaray sutopu takımı ilk maçında Adalar Su Sporları karşısında havuzdan 11-8 galip ayrılırken, ikinci maçında ENKA ile 9-9 berabere kalmıştı. Şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan takımımız Final Grubu'nun dördüncü maç haftasında 12 Mart Pazar günü evinde Heybeliada’yı konuk edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.