THY Euroleague | Abdi İpekçi'de son perde..

Galatasaray Odeabank, Turkish Airlines EuroLeague 29. hafta maçında 31 Mart Cuma günü Baskonia Vitoria ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Arena’daki mücadele saat 20:00’de başlayacak ve beIN Sports 2’den naklen yayınlanacak. Takımımız ayrıca bu karşılaşma ile bu sezon son kez EuroLeague'de seyircisinin önüne çıkacak.

Galatasaray Odeabank, Turkish Airlines EuroLeague 28. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş ile karşı karşıya gelmiş, Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmadan sarı-kırmızılılar 73-67'lik skorla mağlup ayrılmıştı.

Baskonia Vitoria ve Galatasaray Odeabank arasında oynanan son karşılaşmada ise takımımız sahadan 69-62 mağlup ayrılan taraf olmuştu. O karşılaşmada Blake Schilb 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist; Tibor Pleiß 16 sayı, 11 ribaund, 4 blok ile oynamış ama mağlubiyete engel olamamıştı. Baskonia'da ise Johannes Voigtmann 13 sayı, 5 ribaund; Rodrigues Beaubois 13 sayı ile mücadele etmişti. İki takım arasında daha önce oynanan 3 karşılaşmada ise takımımızın galibiyeti bulunmuyor. 

Maç öncesi Galatasaray Odeabank’ta notlar
**Galatasaray Odeabank’ın 32 yaşındaki takım kaptanı Sinan Güler, sarı kırmızılı formayla en çok EuroLeague’de oynayan oyuncu konumunda (74).

**Alex Tyus EuroLeague’de 142. bloğuna ulaşarak lig tarihinde ilk 10’a girmeyi başardı. Ayrıca Tyus, bu sezon maç başına yaptığı 1.5 blok ortalamasıyla EuroLeague’de ikinci sırada yer alıyor.

**Tibor Pleiss bu sezon maç başına yaptığı 1.2 blok ortalamasıyla EuroLeague’de dördüncü sırada yer alıyor.

**Jon Diebler %50.8 üçlük yüzdesiyle EuroLeague tarihinde bu alanda zirvede bulunuyor (49 maçta 97/191).

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.