THY Euroleague | Geri sayım..

THY Euroleague'de play-off şansı kalmayan Galatasaray Odeabank normal sezonun 25.haftasında son şampiyon CSKA Moskova'ya konuk oldu. Rakibi karşısında karşılaşmaya iyi başlayan Ergin Ataman'ın öğrencileri, ikinci çeyrekte rakibinin oyunu domine etmesine engel olamadı ve devresini 46-29 geride kapattığı karşılaşmadan 85-69'luk skorla mağlup ayrıldı. Galatasaray Odeabank bu skorla normal sezonda 17.mağlubiyetini alırken, turnuvanın en büyük favorilerinden olan Rus ekibi 19.galibiyetini elde etti.

Ergin Ataman tarafından kadro dışı bırakılan Blake Schilb ve Emir Preldzic karşılaşmada forma giyemezken, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gelerek sezon sonuna kadar kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atan Errick McCollum, mücadele ettiğimiz Euroleague organizasyonunda transfer dönemi kapalı olduğundan karşılaşmada forma giyemedi. Geçtiğimiz sezon Eurocup'ta en değerli oyuncu seçilen Amerikalı yıldız oyuncu sezonun kalan maçlarında da forma giyemeyecek.

Maçın analizi ve istatistikler birazdan..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.