Tudor'un maç planı hazır!

Galatasaray, ligin 26.haftasında Pazartesi günü evinde oynayacağı Adanaspor karşılaşması öncesinde taktik çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı takımın çalışmalarına A Milli Takım kampından dönen Ahmet Çalık ve Selçuk İnan da katıldı. 

Teknik direktör Igor Tudor, savunma kurgusu üzerinde hassasiyetle dururken, takımının topa daha çok sahip olmasını istiyor. Bu konuda çalışmalar yaptıran Hırvat teknik adam, futbolcularına pas hatalarını en aza indirmelerini söyledi. Tudor, topa ne kadar çok sahip olurlarsa oyunun kontrolünü ellerinde tutma şanslarının o kadar artacağına değindi.

Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports'un haberine göre; Tudor futbolculara Adanaspor maçı öncesi hücum organizasyonları konusunda da özel çalışmalar yaptırıyor. Hırvat çalıştırıcı, rakibi ortalara yapılacak gol vuruşlarıyla yıkmayı planlıyor.

Tudor, futbolcuları ile ilgili hazırlanan raporları tek tek incelerken, her biriyle gerektiğinde özel görüşmeler yapıyor. Bu toplantılarda beklentilerini anlatan Tudor, futbolcularına sahada neler yapmaları gerektiğini de söylüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.