Tudor gelecek yılı planlıyor..

 Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray İzleme Komitesi, transfer edilebilecek 70 futbolcunun ismini teknik direktör Tudor’un önüne koydu. Sarı-kırmızılılar ayrıca menajerler tarafından önerilen futbolculardan 15’ini de bu listeye ekledi

ARAŞTIRMALAR YAPILDI
Galatasaray bu sene transfer için startı erken verdi. Cim-Bom’da mali ve idari yönden ibra olan Başkan Dursun Özbek, önümüzdeki sene dört dörtlük bir takım kurulması için talimat verirken, Florya’da çok detaylı bir araştırma yapıldığı belirtildi.

Transfer için iki farklı kanaldan hareket edilirken ilk planda transfer edilecek futbolcularla ilgili 70 kişilik bir oyuncu havuzu oluşturulduğu belirlendi. İzleme komitesi, Tudor’a bu listeyi sunarken, Hırvat teknik adamın taleplerine göre çalışmaların başlayacağı vurgulandı.

7 İSİM ALINACAK
Galatasaray’da transferin bir diğer ayağında ise menajerler tarafından önerilen futbolcular var. Bununla ilgili de 15 kişilik bir liste olduğu öğrenildi. Böylece Galatasaray’da yaz dönemi için 85 kişilik oyuncu havuzu kuruldu.

Tudor’un tercihlerine göre transferi düşünülen isimlerle temasların hemen kurulduğu ve birkaç hafta içinde fotoğrafın netleşeceği belirtildi. Galatasaray’da gelecek sezon için en az 7 transfer planlandığı öğrenildi. Gidecek-gelecek futbolcuların maliyetlerinde son derece hassas davranan sarı-kırmızılıların, UEFA tarafından çizilen tablonun dışına çıkmayacağı ifade edildi.

GİDECEKLER BELLİ OLDU
Öte yandan Fanatik'in haberine göre ise; Galatasaray'da yeni sezon için planlar yapılıyor. Teknik direktör Igor Tudor ilk iş olarak savunmaya el attı Hırvat teknik adam, transfer listesinin yüzde 75’lik kısmını savunma için ayırdı. Tudor’un listesinde Sabri, Cavanda, Linnes, Serdar Aziz, Hakan Balta, Chedjou, Semih Kaya, Carole, Ahmet Çalık ve Koray Günter’in ismi yazılı.

Peki bu 10 oyuncudan hangileri gidecek, hangileri kalacak? Igor Tudor’un ‘gidecek/kalacak’ listesi şöyle;

Sabri Sarıoğlu – Gidecek
Serdar Aziz – Kalıyor
Semih Kaya – Kalıyor
Luis Cavanda – Gidecek
Hakan Balta – Gidecek
Lionel Carole – Kalıyor
Martin Linnes – Gidiyor
Aurelien Chedjou – Gidecek
Ahmet Çalık – Kalıyor
Koray Günter – Belirsiz

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.