Aslan seneye kemer sıkıyor!

Galatasaray'da yaşanan mali kriz oyuncularla yol ayrımına getirdi. Yeni sezonda 5 mevki için transfer isteyen Hırvat teknik adama bütçe yaratabilmek için G.Saray yönetimi yüksek bonservisli oyuncularını gönderecek.

CAROLE, BRUMA VE SNEIJDER YOLCU
Sabah Gazetesinin haberine göre; Galatasaray yönetimi, futboldaki mali krizden çıkabilmek için yol haritasını belirledi. Kadroda bonservis bedelinden yüksek gelir elde edilecek futbolcular için gelen teklifler değerlendirilecek. Carole’a 8, Bruma’ya ise 20 milyon Euro veren bir kulüp çıktığı takdirde iki oyuncu da satılacak. Sarı-kırmızılı takımla yeni kontratı henüz imzalamayan Bruma’nın da ayrılmayı düşündüğü ve teknik heyetin de bu transfere onay verdiği öğrenildi. Sneijder serbest kalma bedeli olan 7.5 milyon Euro’yu getirmesi halinde satılacak.

DE JONG VE CAVANDA TOPUN AĞZINDA
Transferde futbolcu satışından minimum 25 milyon Euro bekleyen Galatasaray yönetimi, Tudor’un istediği 7-8 takviye için kaynak yaratmış olacak. Yeni sezon için sağ ve sol bek, stoper, ön libero ve santrfor isteyen Hırvat teknik adamın bu taleplerini yerine getirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim 61 milyon Euro’luk takım bütçesini 55 milyon Euro seviyesine çekecek. Galatasaray’da Podolski ve Chedjou’nun ayrılığı sonrasında 7 milyon Euro’luk tasarruf sağlanacak. Sözleşmeleri bitecek Sabri ve kiralık Josue’nin durumu belirsiz. Performansları beğenilmeyen De Jong ve Cavanda da topun ağzında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.