Ataman Güneyligil: İnşallah 3-1 kazanacağız

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Fenerbahçe ile oynadığı Vestel Venus Sultanlar Ligi Final Serisi ilk karşılaşmasından 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından başantrenörümüz Ataman Güneyligil ve yardımcı antrenörümüz Hakan Keçeli karşılaşmanın ardından GS TV’den Deniz Gülen’in sorularını yanıtladı. Başantrenörümüz Ataman Güneyligil ve yardımcı antrenörümüz Hakan Keçeli'nin açıklamaları şu şekilde..

ATAMAN GÜNEYLİGİL
Baskıyı kaldırdık ilk set, öne de geçtik. Bazen defanstan çıkardık topu, set topunu öldüremedik. Blok yedik, parmaktan sekti, iyi defans yaptılar, pres attık orada korkak oynadık açıkçası. Bu tip setlerin geri dönüşleri bu tarz genç takımlar için zor oluyor. Seri uzun, inşallah 3-1 kazanacağız. Kendi seyircimizin önünde şampiyon olacağız. Bir seri yaşıyoruz ve oyuncularımızın bu serinin zevkini çıkarmaları lazım. Bugün onu görmedim yüzlerinde. İkinci maçtan itibaren onu sağlamaya çalışacağız.

HAKAN KEÇELİ
İlk seti baya bir önde götürdük, farkı açtık. Kritik yerde top öldüremedik, onun stresiyle ilk seti verdik. İlk seti kaybetmek tüm maça yansıdı. İstediğimiz oyunu oynayamadık. 3 maçı alan takım şampiyon olacak. Bu maçı kaybetmemiz çok önemli değil. Avantajı kendimize çevirmek istiyoruz. Kendi taraftarımızın önünde kupa kaldırmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.