BSL | Oyuncularımız kazanmak istiyor!

Galatasaray Odeabank, Spor Toto Basketbol Süper Ligi 27. hafta maçında Pınar Karşıyaka'yı konuk edecek. Zorlu karşılaşma öncesi, oyuncularımızdan Vladimir Micov, Göksenin Köksal, Jon Diebler ve Ege Arar GSTV’den Esma Toker’in sorularını yanıtladı.

Vladimir Micov
Bizim için çok zor bir maç olacak. Şu anda ligde altıncı sıradayız, bu pozisyonumuzu korumak için bu maçı kazanmalıyız. Bu maça iyi hazırlandık. Pınar Karşıyaka sezonun ilk yarısında bizi yenmişti ama şu anda evimizde oynayacağımız bu maçı kazanmak zorundayız.

Göksenin Köksal
Sıralama açısından çok önemli bir karşılaşma. Ligi altıncı bitirmek istiyoruz. İzmir’de Karşıyaka’ya kaybetmiştik; kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. En iyi şekilde hazırlandık. İnşallah yarın galibiyetle ayrılırız.

Jon Diebler
Çıkıp bu zor maçı kendi evimizde kazanmamız gerek. Türkiye Ligi’ni önemli bir yerde tamamlamak istiyoruz.

Ege Arar
Zor bir maç olacak. Bizimle aynı sıralarda olan bir takımla oynayacağız. Play-off’a iyi bir sıradan girmek için Pınar Karşıyaka karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.