Burhan Felek'te başlayıp GSaray Park'ta bitecek..

Galatasaray voleybol şubesi ligde yoluna emin adımlarla yürürken, taraftarlarını da yanına çağırıyor. Galatasaray bayan voleybol takımı final; Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı ise yarı final için Pazar günü rakiplerinin karşısına çıkıyor. Burhan Felek Spor Salonu'nda başlayacak olan voleybol günü Galatasaray Park'ta devam edecek. Taraftarların rahat seyahat edebilmeleri için karşılaşma sonrası servisler kaldırılacak!

Günün ilk heyecanı Burhan Felek Spor Salonu'nda yaşanacak. Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi yarı final ilk maçında saat 13:00'te Vakıfbank'a karşı sahne alacak. 

Efeler Ligi play-off çeyrek finalinin ilk maçında Halkbank'a 3-2 mağlup olan Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız ise rakibi karşısında saat 16:00'da galibiyet arayacak. Mücadele Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Her iki maçta da takımlarımızı desteklemek isteyen taraftarlarımız için Galatasaray-Vakıfbank maçının bitiminde Burhan Felek Spor Salonu'ndan Galatasaray Park Voleybol Salonu'na servisler kaldırılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.