Cenk Ergün transfer turuna çıkıyor!

Sarı-­kırmızılı takımda Sportif Direktör Cenk Ergün gelecek sezonun transfer görüşmeleri için yurt dışı turuna çıkıyor. İlk planda Vitor Hugo için Palmeiras Kulübü yetkilileri ve oyuncunun menajeri ile Portekiz’de görüşecek olan Ergün’ün; İtalya, İngiltere ve İspanya’da gündemdeki bazı isimlerin temsilcileri ve kulüpleriyle de temasa geçeceği belirtildi.

TUDOR'DAN TESELLİ
Fenerbahçe derbisinden puansız ayrılan Cim­Bom’da bir günlük iznin ardından Bursaspor maçının hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Igor Tudor basına kapalı yapılan antrenmanda futbolcularına kalan 6 haftaya iyi konsantre olmaları gerektiğini anlattı. Sarı-­kırmızılı çalıştırıcının, “Üzülmenin zamanı değil. Bu zor dönemde önemli olan tekrar ayağa kalkabilmek” ifadelerini kullanarak oyuncularından kalan maçları kazanmalarını istediği aktarıldı.

Milliyet

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.