Derbi öncesi Tudor'un kafası karışık!

Fanatik gazetesinin haberine göre; Takıma üçlü savunma oynatan ancak Başakşehir karşısında döndüğü dörtlü defans düzeniyle hezimet yaşayan Hırvat hoca Fenerbahçe karşısına hangi planla çıkacağına bir türlü karar veremedi.

Galatasaray’ın başına geçtikten sonra Karabük’te oynattığı 3’lü savunma sistemine devam eden teknik direktör Igor Tudor geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanılan Başakşehir karşılaşmasında dörtlü savunmaya dönmüş ve sahadan ağır bir yenilgiyle ayrılmıştı. Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılılarda, Hırvat teknik adamın kafası karışmış durumda. Ezeli rakibine karşı hangi savunma düzeniyle çıkacağına karar veremeyen Tudor’un, yine üçlüye dönebileceği ifade ediliyor. İşin bir diğer boyutu, futbolcuların da henüz hangi sistemle sahaya çıkacaklarını bilmemesi.. 

Şansa bırakmayacaklar!
Son idmanlarda kenardan ortalar ve bitirici vuruşlar üzerinde duran Tudor’un, üçlü stoper hattı kullanarak, kenarlardan Yasin ve Carole gibi isimlerle hücumu desteklemeyi planladığı öğrenildi. Eren, Podolski, Sneijder, Bruma, Rodrigues’lü forvet hattından kimlerin tercih edileceği de şimdilik merak konusu. Ancak yönetimden, Wesley ve Poldi’nin 11’e dönmesi yönünde teknik heyete baskı yapılacağı da gelen haberler arasında. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.