Derbide Bruma neden kenara geldi?

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe derbisinde Tottenham'ın Bruma'yı izlemeye gelmesi, yıldız oyuncunun kendini gösterebilmek için bireysel oynamasına neden oldu. Tudor da bu yüzden genç oyuncusunu kenara aldı

Fenerbahçe maçında teknik direktör Igor Tudor’un tercihleri çok tartışılırken oyuna müdahalelerinde hata yaptığı iddiaları da arttı… Kritik nokta Bruma’nın oyundan alınmasıydı. Taraftar gole en yakın oyuncularının oyundan alınmasına önce ıslıklarla ardından da “Bruma” diye bağırarak tepkisini gösterirken Tudor’un hamlesinin nedeni ise sonradan ortaya çıktı.

ŞAHSİ OYNADI, PAS VERMEDİ
Portekizli oyuncuyu izlemek üzere bir İngiliz kulübünün yetkililerinin Arena’da olması Bruma’nın da oyun karakterini bozdu. Tottenham’ın Bruma’yı izlediği iddia edilirken Bruma ise birkaç kez pas vermesi gereken yerde kendini göstermek için şahsi davranınca kendi sonunu hazırladı.

Oyuncusunun bu hatalarına daha fazla tahammül edemeyen Tudor, Portekizli oyuncuyu sonunda kenara almak zorunda kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.