Derbinin şifresi tecrübe olacak!

Sabah gazetesinin haberine göre; Hırvat teknik adam, kritik Fenerbahçe maçında tecrübeli ayaklarına sarılma kararı aldı. Sneijder, Podolski, De Jong ve Hakan Balta, zorlu derbide ilk 11’de başlayacak. Ahmet Çalık, Josue, Rodrigues ve Eren Derdiyok ise karşılaşmaya kulübede başlayıp, görev bekleyecek

Kadro tercihleriyle çok tartışılan ve son 4-0’lık Medipol Başakşehir hezimetinde takımın tecrübeli oyuncularını yedek bırakan teknik direktör İgor Tudor, derbi öncesi kulübesine sarıldı.. Tudor, Başakşehir maçında yedek bıraktığı tecrübeli isimleri Wesley Sneijder, Hakan Balta, Nigel de Jong ve Lukas Podolski’yi derbiye özel olarak hazırlıyor. “Büyük maçlar, büyük oyuncularla oynanır” görüşünü savunan Hırvat çalıştırıcı, yaptığı taktik idmanlarında, savunmada Hakan Balta, ön liberoda Nigel De Jong, 10 numara pozisyonunda Wesley Sneijder ve forvette ise Lukas Podolski’yi denedi. Son Başakşehir maçında ilk 11’de sahaya çıkan Ahmet Çalık, Josue, Garry Rodrigues ve Eren Derdiyok’un ise derbide kesik yemesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.