Efeler Ligi | İnegöl Belediyesi'ne kaybettik..

Efeler Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasının ardından 5-8.'lik klasman maçları oynayan Galatasaray HDI Sigorta ilk turda karşılaştığı İnegöl Belediyesi karşısında serinin ikinci maçında rakibini evinde ağırladı. Baştan sona oldukça çekişmeli bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılan Nedim Özbey'in öğrencileri bu sonuçla İnegöl Belediyesi'ne elenirken; 7-8.'lik klasman maçı için rakibini beklemeye başladı.

Karşılaşma yakın mücadele ve karşılıklı hücum sayılarıyla başladı. Tuia ile iyi bir servis turu yakaladık; İnegöl Belediye Gazmend’in servis turuyla yanıt verdi (5-5). Tuia’nın hücum sayısıyla ilk teknik molaya 8-7 önde girdik. Murathan’ın servis sayısıyla seti 12-11’e getirdik. İnegöl Belediye yine Gazmend’in servis turunda Klapwijk ve İbrahim’in hücum sayılarıyla 12-14 öne geçti, mola aldık. Moladan servis sayısı ile dönen misafir ekip ikinci teknik molaya 13-16 önde girdi ve İbrahim’in servis turunda farkı dört sayıya çıkardı (14-18). 15-19’da mola aldık ve moladan Halil’in hücumuyla döndük (16-19). Setin son sayılarında defans hatalarımız ve İnegöl sporcusu Görkem’in üst üste aldığı ace’ler ile seti 20-25 kaybettik.

İkinci sete İnegöl Belediye daha iyi başladı. Bahov’un hücumuyla 4-7 geriye düştük. Hüseyin’in servis sayısıyla seti 6-7’ye getirdik. Teknik molaya 6-8 önde giren İnegöl karşısında servis şansımızı iyi kullanamadık. İnegöl Belediye ikinci teknik molaya 11-16 önde girdi. Tuia ve Murathan’ın blok sayılarıyla sette urum 14-17 oldu. Bartrman’la keskin çapraza hücumda etkili olduk, ardından Doğukan’ın tekli blok sayısıyla İnegöl Belediye mola aldı (17-19). Servis hatası yaptık ve ikinci molamızı aldık (17-20). Hücumda ve blokta direk hatalar yaptık (17-23). Klapwijk’le çapraza hücum sayısı alan İnegöl Belediye seti servis sayısıyla 18-25 kazandı ve setlerde 0-2 geriye düştük.

Üçüncü sete iyi başlayan Galatasaray HDI Sigorta, Hüseyin’in ace de bulduğu servis turunda İnegöl Belediye’ye mola aldırdı (5-1). Mola dönüşünde köşelerden Bartman ve Tuia ile etkili olduk ve teknik molaya 8-3 önde girdik. Yasin’in servis turunda sette durum 11-5 oldu. İnegöl Belediyespor’un Bahov’un servis turuyla yakaladığı avantajı Tuia’nın hücum sayısıyla durdurduk (12-7). Setin ikinci teknik molasına İbrahim Akşeker’in blok sayısıyla 16-10 önde girdik. Bartman’ın servis turunda İnegöl Belediyespor mola aldı (18-11). Mola dönüşünde Bartman’ın servislerinin de yardımı ile rakibimizi direk hataya zorladık ve seti 21-11’e taşıdık. Karşılıklı servis hatalarını ardından sette durum 23-11 oldu. Hüseyin’in bloğuyla set sayısına geldik ve Tuia’nın hücumuyla seti 25-14 kazandık. Setlerde durum 2-1 oldu.

Dördüncü setin ilk sayları iki takımın etkili servisleriyle başladı (2-2). Klapwijk’le hücumda etkili olan İnegöl ekibi ilk teknik molaya 6-8 önde girdi. Karşılıklı servis hataları izledik; 7-10’da mola aldık. Moladan Bartman’ın hücum sayısıyla döndük. Üst üste hücum ve servis hataları yaptık (11-14). İnegöl Belediye Klapwijk’in hücum ve servis sayılarıyla ikinci teknik molaya 11-16 önde girdi. Klapwijk’le üst üste servis sayıları bulan İnegöl Belediye fark oluşturdu (11-19). İbrahim Akşeker’in servis turuyla sette durum 14-19 oldu; İnegöl Belediye mola aldı. Rakibimiz ortadan hücumla avantajını korudu. Kritik anda file hatası yaptık (16-22). Seti 17-25, maçı 1-3 kaybettik.

Galatasaray HDI Sigorta bu mağlubiyetin sonucu olarak, Efeler Ligi Klasman Etabı’nda 7.-8.’lik karşılaşmalarına çıkacak. Takımımızın rakibi devam eden klasman maçlarının sonuçlarına göre belli olacak.

Galatasaray HDI Sigorta: Bartman (19), Tuia (14), Yasin (6), Murathan (4), Hüseyin (4), İbrahim Akşeker (3), Doğukan (2), Halil (1), Can (L)

İnegöl Belediye: Klapwijk (21), Gazmend (17), Bahov (11), İbrahim (10), Mehmet (8), Caner (2), Görkem (2), Beytullah (L), Özer (L)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.