Ergin Ataman: Belki önemli bir maç değildi ancak..

THY Euroleague'de normal sezonun son haftasında Brose Basket deplasmanından - 'lık galibiyetle ayrılarak sezonu noktalayan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galibiyetin anahtarı mücadelemizdi. Maçı bırakmadık, özellikle savunmada bazı şeyleri değiştirdikten sonra son çeyrekte doğru işleri yaptık. İyi bir alan savunması sonrasında adam adama savunmaya geçişi de iyi yaptık. Hücumda ikili oyunları iyi kullandık ve Blake Schilb harika bir maç çıkardı. Mutluyuz çünkü Bamberg’e karşı İstanbul’da mağlup olmuştuk. Belki önemli bir maç değildi ancak ben Almanya’da yaşayan iki milyondan fazla insan için önemli olduğunu düşünüyorum. Yarın evimize mutlu bir şekilde gideceğiz ve buradaki Galatasaraylıların da mutlu olmasını sağlayacağız.

Bu yıl harika bir Euroleague sezonu geçirdik. Organizasyonu, tüm kulüpleri ve özellikle de ilk sekize kalan kulüpleri tebrik ediyorum. Her takım iyi iş çıkardı, bizde normal sezonda 11 galibiyet aldık, aynı zamanda Bamberg de 10 galibiyet aldı. Normal sezonu 12.sırada tamamladık. Herkesin normal sezondan keyif aldığını düşünüyorum. Artık çeyrek finalde yer alacak tüm Türk takımlarına başarılar diliyorum. Onları izlemeye devam edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.