Ergin Ataman: Önemli ve zorlu bir maç olacak..

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 27.haftasında hafta sonu Pınar Karşıyaka'yı evinde ağırlayacak olan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman ve takım kaptanı Sinan Güler, kulübümüzün resmi kanalı Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman, Karşıyaka maçı için; "Önemli ve kilit bir maç. Play-off’a 6. sırayı koruyarak girmek istiyoruz. Maçı kazanmayı başarırsak bunu gerçekleştireceğiz. Euroleague'in ikinci yarısından itibaren çok iyi basketbol oynuyoruz. Bunu yansıtıp şampiyon olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaptan Sinan Güler ise, "Karşıyaka maçı yüzde 100 kazanmamız gereken bir mücadele. Bunun için de taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Kazandığımız takdirde sıralamadaki yerimiz sağlamlaşacak ve play-offtaki hedeflerimize ulaşmak adına ilk adımı atmış olacağız" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.