Florya'ya yeni isim!

Sabah gazetesinin haberine göre; yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz transfer Florya'dan geldi. Sportif direktör Cenk Ergün'ün isteğiyle Ünal Aysal döneminde tazminatı ödenerek işten çıkartılan GSTV'nin eski yayın yönetmeni Hasan Tankaya'nın bugün futboldan sorumlu iletişim direktörü olarak göreve başlayacağı öğrenildi. Cenk Ergün'ün Tankaya için 1.5 yıldır ısrarcı olduğu ve beraber çalışmak istediğini Başkan Dursun Özbek'e ilettiği ifade edildi.

İZİN YAPAN ASLAN BUGÜN TOPLANIYOR
Çift idman sayısını teke düşüren Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor dün de oyuncularına dinlenmeleri için izin verdi. Sarı-kırmızılı takım bu akşam yeniden Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak ve Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Süper Lig'de üçüncülük için kritik öneme sahip olan derbi öncesinde Galatasaray'da Serdar Aziz dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.