Galatasaray'dan yıldız harekatı!

Sezona erken nokta koyan Galatasaray'da transfer harekatı erken başladı. Sahada oynanan ruhsuz oyunla taraftarını kendine küstüren sarı-kırmızılılarda yönetim, yaz döneminde önemli yıldızları kadrosuna katarak taraftarıyla barışmak ve yeniden zirveye oynayan bir takım yaratmayı planlıyor. 

FORVETTE HEDEF BONY
Fanatik gazetesinin haberine göre; yıldız bir forvetle hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, uzun süredir gündemde olan Wilfried Bony için düğmeye bastı. Yönetim, kiralama formülüyle kısa zamanda Manchester City’nin kapısını çalacak.

Podolski sezon sonunda ayrıldıktan sonra Galatasaray’da tek forvet Eren Derdiyok kalacak. Teknik direktör Igor Tudor hücum hattına mutlaka kaliteli bir santrfor alınmasını isterken, yönetimin listesinde üst sıralarda yine onun adı var: Wilfried Bony. Uzun süredir Sarı-Kırmızılı kulübün gündemde yer alan 28 yaşındaki Fildişili futbolcu, kiralık olarak Stoke City’de forma giyiyor. Ancak 2017’de şans bulmakta bir hayli zorlanıyor. Bonservisi Manchester City’de olan ancak Guardiola’nın da gelecek planlarında yer almayan Bony için yönetim düğmeye bastı. Galatasaray’ın profesyonelleri, kısa zamanda kiralama teklifiyle Manchester City’nin kapısını çalacak.

SÜRPRİZ PLAN: HAKAN ÇALHANOĞLU
Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da Hakan Çalhanoğlu transferinde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün patronunun hayali, Hakan Çalhanoğlu’na parçalıyı giydirmek. Bu transferde dünyaca isimleri Türkiye’ye getirmesiyle tanınan Ümit Akbulut’a tam yetki verilirken, Cim Bom’un planı da hazır. Buna göre kulübün önündeki en büyük engel 65 milyon Euro ile kısıtlanan maaş bütçesi. Ancak sezon sonunda yıldızların ayrılmasıyla birlikte bütçe ciddi anlamda rahatlayacak.

Trabzonspor’la yıllar öncesine dayanan transfer krizi nedeniyle FIFA’dan 4 aylık men cezası alan Hakan Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen forması giyemiyor. Özel olarak çalışmalarını sürdüren gurbetçi yıldızı, daha önce Chelsea başta olmak üzere Avrupa’nın pek çok devi istiyordu. Ancak aldığı ceza sonrası büyük kulüplerin Hakan’a olan ilgisi kesildi. Galatasaray’ın bu transferdeki en büyük avantajı da bu.

ORTA SAHAYA ASAMOAH
Fanatik gazetesinin haberine göre; transfer çalışmalarına erken start veren Galatasaray’ın, Juventus’tan Kwadwo Asamoah ilgilendiği öne sürüldü. İtalyan kulübüyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Ganalı futbolcu, hem orta sahada hem de sol tarafta görev yapabiliyor. Teknik direktör Igor Tudor’un Asamoah’ı çok istediği iddia edilirken, başarılı oyuncu bu sezon Serie A’da 14 maça çıktı. 2012’de Udinese’den 18 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus’un yolunu tutan Asamoah, Gana Milli Takımı’na da sürekli çağrılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.