Haldun Üstünel: Sportif A.Ş'de çalışmam, görev yapacaksam seçimle gelirim.

'Sihirbaz' lakaplı Haldun Üstünel, geri döneceği iddialarıyla ilgili AMK'ya özel açıklamalarda bulundu. Görev yapmak için üyelerin oyuyla seçilmesi gerektiğini belirten Haldun Üstünel, yönetiminden daha önce teklif aldığını da belirtti. Levent Nazifoğlu istifa etmeden önce mevcut yönetimin kendisine teklifte bulunduğunu belirten Üstünel, “Sportif A.Ş'de görev yapacaksam üyelerin oyuyla seçilmeyi kabul ederim.” dedi.

Galatasaray yönetimi tartışmalı mali genel kuruldan ibra zaferiyle çıkarken, görev süresinin son yılına sıkıntılı giriyor. Yönetim kurulu ve Sportif A.Ş'den toplam 7 isim görevlerinden istifa ederken Başkan Dursun Özbek'in ekibini takviye çalışmaları da bugüne dek sonuçsuz kaldı. Sarı-kırmızılıların ‘sihirbaz' lakaplı eski yöneticisi Haldun Üstünel'e de Levent Nazifoğlu istifa etmeden önce teklif götürüldüğü ortaya çıktı.

NAZİFOĞLU ATANMIŞTI
Ancak eski yönetici kendisine gelen teklifi geri çevirerek, “Sportif A.Ş'de çalışmam, görev yapacaksam seçimle gelirim. Zaten daha sonra kapımı çalan da olmadı.” ifadelerini kullandı. Haldun Üstünel, Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu gibi atanmış olarak görev yapmayı değil, üyelerin oyuyla seçilip yönetim kurulunda çalışmayı kabul edebileceğinin altını çizdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.