Igor Tudor'dan takıma Akhisar Belediyespor örneği..

Sarı-Kırmızılı takım artık tamamen Bursaspor deplasmanına odaklanmış durumda.. Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray teknik direktörü Tudor, geçen hafta Akhisar Belediye’nin Bursaspor’u 5-1 yendiği maçın görüntülerini tekrar izleyip, oyuncularına da önemli anlarını izlettirdi. Timsah’la oynayacakları maçı, sezonun en kritik virajlarından biri olarak gösteren Hırvat hoca, “Onlar bunu başardıysa, biz de yapabiliriz. Son dönemdeki kötü sonuçların etkisini üzerimizden atmak istiyorsak, gösterişli bir galibiyet elde etmek zorundayız” ifadelerini kullandı. Maç taktiğini de kafasında büyük ölçüde belirleyen 39 yaşındaki çalıştırıcı, hücum hattında Eren Derdiyok ve Podolski’yi birlikte kullanmaya hazırlanıyor.

Başkan yakından takip ediyor 
Galatasaray’ın Bursaspor maçına dair hazırlıklarını, kulüp başkanı Dursun Özbek de yakından takip ediyor. Takımın Avrupa kupalarına katılması için bu karşılaşmayı son çıkış fırsatı olarak gören Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, hem teknik heyeti hem de oyuncuları motive etmek adına Florya’ya sık sık ziyaretlerde bulunuyor.

Tudor çıtayı tepeye koydu 
Igor Tudor ise oyuncularıyla yaptığı bir önceki konuşmada, 6’da 6 yapmaları halinde Şampiyonlar Ligi’ne katılma şanslarının bulunduğunu söylemişti. Camiada ise Devler Ligi bir yana, takımın Avrupa kupalarına katılmasının bile artık çok zor olduğu görüşü hakim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.