Igor Tudor'un tek korkusu stres..

Fanatik gazetesinin haberine göre; Hırvat teknik adam derbide aşırı motivasyondan kaynaklanan stresin takımı olumsuz etkilemesinden korkuyor Referandum nedeniyle liglere ara verilmeden önce Başakşehir’e 4-0 yenilerek büyük üzüntü yaşayan Galatasaray’da, teknik direktör Igor Tudor hezimet sonrası oyuncularını eleştirmişti. “Sanki Nou Camp’ta oynuyoruz” sözleriyle, takımının Başakşehir’i gözünde fazla büyüttüğünü dile getiren 39 yaşındaki çalıştırıcının, Fenerbahçe derbisi öncesinde de en büyük korkusu stres..

Bir yandan takımını dev maça motive etmeye uğraşan Tudor, diğer taraftan bu yoğun motivasyonun yol açabileceği stres ve gerginliğin önüne geçmeye çabalıyor. Önceki gün akşam idmanını, oyuncuları sabah antrenmanında iyi çalıştığı için iptal eden Hırvat hoca, şimdi de ‘sabır’ parolasını ön plana çıkarıyor.

SABIRLI OLAN ÖDE BAŞLAR
Futbolcularıyla yaptığı son konuşmada, “Sakin ve sabırlı kalan taraf maça 1-0 önde başlar” diyen Tudor, “Evet maç bizim sahamızda, rakibimiz gücümüzü ve baskımızı hissetmeli. Ama bu sakın sizde baskıya yol açmasın” ifadesini kullandı. Fenerbahçe derbisinden ‘olmazsa olmaz’ diye bahsetmeyen genç teknik adam, tecrübeli isimleri sahaya sürerek işini garantiye almayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.