KBL | Sarayın Sultanları ikinci yarıda açıldı!

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adana ASKİ'yi, ondan önceki hafta ise Abdi İpekçi Arena'da oynanan derbi mücadelesinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi farklı mağlup eden ve Play-Off'a ilk üç sıra içerisinde girmek için büyük bir adım atan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Ligi 24. hafta maçında Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne konuk oldu. 

Pazar günü ligde oynanan tek mücadele olmasına rağmen ne ligin resmi yayıncısı TRT'nin; ne de Türkiye Basketbol Federasyonu'nun online kanalı olan TBF TV'nin yayınlama gereği duyduğu mücadeleyi bu yüzden taraftarlarımız izleme fırsatı bulamadı. Karşılaşmaya Işıl Alben, Moriah Jefferson, Pınar Demirok, Cansu Köksal ve Kristine Vitola beşi ile başlayan Sarayın Sultanları, deplasmanda oynanan mücadeleden son çeyrekteki etkili oyunu ve Yvonne Anderson'ın performansı ile 69-82'lik skorla galip ayrılarak ligde 24. maçında 18. galibiyetini aldı.

1. Çeyrek Skoru: 15-14
2. Çeyrek Skoru: 24-17 (39-31)
3. Çeyrek Skoru: 16-20 (55-51)
4. Çeyrek Skoru: 14-31 (69-82)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.