Mircea Lucescu için Galatasaray açıklaması!

Kötü giden her sezonda ismi Galatasaray teknik direktörlüğü ile anılan Rumen teknik adam Mircea Lucescu hakkında menajeri Zaporazhanu, çıkan iddialar hakkında Rumen basınına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile adı anılan Mircea Lucescu’nun menajeri, yaptığı açıklamada tecrübeli teknik adamın Zenit’teki görevinin tehlikede olmadığını ifade ederek, “Yönetim ona güveniyor. Şu anda bütün odakları Şampiyonlar Ligi potasında yer almak. Ayrıca şampiyonluk pek uzak değil. Spartak’ın önümüzdeki dönemde CSKA ve Rostov ile maçları var. Oyuncularıyla problemleri olduğu da yalan. Bazı menajerler röportaj vermeyi seviyorlar. Sadece her takımda olan ufak bir sürtüşme. Öyle abartıldığı kadar büyük bir şey değil” dedi.

Lucescu’nun menajeri, Galatasaray ile ilgili çıkan iddialar hakkında ise “Bizim Galatasaray ile herhangi bir görüşmemiz olmadı” yanıtını verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.