ÖZEL | Ataman Güneyligil ve Nadia Centoni'den final öncesi açıklamalar!

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde uzun bir aradan sonra finale çıkan ve bu yolda 2017 CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank'ı net bir skorla eleyen Galatasaray kadın voleybol takımı, final serisinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Perşembe günü başlayacak zorlu seri öncesinde antrenörümüz Ataman Güneyligil ve Nadia Centoni sitemize özel açıklamalar yaptı ve final eşleşmesini değerlendirdi.

ATAMAN GÜNEYLİGİL
Taraftarımızla ilerlediğimiz bu yolda final aşamasındayız. Buraya gelmek büyük bir gurur. Bir Galatasaraylı olarak benim için çok özel, tamamı Türk antrenörlerden oluşan teknik ekibim ve sarı-kırmızı formayı sonuna kadar terleten sporcularımız için de öyle. Zorlu bir seri bizi bekliyor. Buraya kadar hep adım adım geldik. Ezeli rakibimiz saha avantajına sahip, ancak 50 küsür sene sonra iki efsane camianın karşılaştığı böyle muhteşem bir final serisinde bu detayların önemi yok. Voleybolun yüceleceği mücadeleler olmasını umuyorum ve herkese başarılar diliyorum.

NADIA CENTONI
Finallerin enerjisi, atmosferi her zaman çok özeldir ama bu final sanki biraz daha özel. Yıllar sonra gelen bir final bu Galatasaray ailesi için, özlenmiş ve beklenmiş bir final. Galatasaray tarihçesinde yer almak büyük bir gurur benim için. Bu ailenin bir parçası olmak, her zaman desteklendiğini hissetmek muhteşem. Tüm dikkatimizle ve çabamızla final serisine hazırlanıyoruz. Herkesin, hem taraftarların hem de voleybol ailesinin keyif alacağı maçlar oynamak istiyoruz. Umuyorum güzel sonuçlarla yılların özlemini gidereceğiz.
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.