STSL | Yeniden umutlanmak için..

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen aranın sona ermesiyle birlikte Süper Lig'de sezonun 26.haftasında kapanış maçında Galatasaray evinde Adanaspor'u ağırlıyor. Milli ara öncesinde deplasmanda Trabzonspor karşısında sahadan mağlup ayrılarak zirve iddialarını yitiren Galatasaray, hafta sonu Başakşehir'in puan kaybı sonrasında yeniden zirveye ortak olmak için Ali Sami Yen Arena'da kazanmak istiyor. 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetirken, beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

13 YIL SONRA İSTANBUL'DA..
İki takım geçtiğimiz sezonlarda 43 lig maçında karşı karşıya gelirken bu maçların 22'sini Galatasaray; 9'unu ise Adana temsilcisi kazandı. 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Adana'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray Bruma'nın golüyle 1-0 galip bitirirken iki ekip 7 Mart 2004'ten sonra ilk kez İstanbul'da bir lig maçında karşı karşıya gelecekler.

SÜPER LİG'DE SON DURUM
Ligde son 3 maçta 2 galibiyet alan takımımız 24. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği’ni Selçuk İnan'ın son dakikada bulduğu serbest vuruş golüyle 3-2 yenmiş; 25.haftada ise Trabzonspor deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı. 25. haftada Akhisar'ı sahasında 2-1 ile geçen Adanaspor ise 5 haftalık mağlubiyet serisine son vermişti. Ligde düşme potasında yer alan rakibimiz son deplasman maçında Karabükspor'a 2-0 mağlup olurken son dış saha galibiyetini 21 Ocak'ta Bursaspor karşısında almıştı.

SINIRDAKİLER
Adanaspor karşılaşması öncesi Galatasaray'da üç oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Takımın önemli isimlerinden Selçuk İnan, Nigel de Jong ve Eren Derdiyok bu hafta oynanacak olan karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşerek, gelecek hafta Medipol Başakşehir karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.