Sultanlar Ligi | Yine Sendrom

Başlık çok açık. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, bugün Sultanlar Ligi Final Etabı ilk maçında Fenerbahçe'ye konuk oldu. İlk setine oldukça iyi başladığımız seti kaybedince maç da peşinen kafada kaybedilmiş oldu.

Maça iyi başlayan takımımız skoru 2-6'ya getirdikten sonra bu 4 sayılık avantajo koruyamadı ve fark kapandı, Fenerbahçe öne geçti. Bu noktadan sonra toparlanan takımımız ikinci teknik molaya yine 4 sayı önde girdi. Teknik moladan sonra bir ara fark 7'ye kadar geldi. Toplam 4 set sayısı kullandığımız seti bitiremeyen takımımız ligin başında yine Fenerbahçe karşısında oynanan maçtaki o ilerideyken kaybettiği seti anımsattı ve sendrom bize pahalıya patladı.

İkinci sette adeta çöken takımımız oyun kontrolünü yitirdi. Oldukça duygusal bir yapıya sahip takımımız ilk seti avantajlı bir şekilde vermenin etkisini üzerinden atamadı ve taraftarın da yoğun desteğini arkasına alan Fenerbahçe sonraki iki seti 25-19 ve 25-18'lik skorlarla kazanınca maçı 3-0 ile tamamladı.

Fenerbahçe bize göre çok kuvvetli bir takım, bunu kabul etmek gerek. Fakat seride bu şekilde sirkülase olmamak lazım, öyle olacağına da inanmıyorum. Fakat başta Ataman Hoca'nın, sonra da oyuncuların bu maçı ve ilk seti kafalarında unutup ikinci maça çok ciddi odaklanmaları gerekiyor. Fenerbahçe ev sahipliğinde bir maç daha var. Eğer o maçı çalabilirsek evimizde oynayacağımız iki maçta avantaj tamamiyle bize geçmiş olacak. Bu yüzden tam konsantrasyonu sağlamak çok önemli.

Serinin ikinci maçı 29 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.

Galatasaray: Leys (10), Güldeniz (9), Centoni (9), Aslı (7), Jack (4), Ruseva (2), Gamze (1), Nursevil (-), Seda (-), Nihan (L), Işıl (L)
Fenerbahçe: Natalia (18), Dicle (12), Kim (11), Eda (10), Polen (2), Tomkom (2), Ezgi (1), Grothues (1), Merve (L), Melis (L)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.