Voleybol şubesine yeni sponsor: TEMSA

Daha önce futbol ve basketbol takımlarımıza özel üretim otobüsleri teslim eden TEMSA, voleybol şubemize Safir model aracın resmi teslimini gerçekleştirdi. Voleybol şubesinin bir süredir tecrübe ettiği otobüsün teslimat ve tanıtım törenine Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, sportif menajer ve oyuncu Nihan Güneyligil ile kaptan Nadia Centoni; Galatasaray HDI Sigorta Başantrenörü Nedim Özbey, yardımcı antrenör Umut Çakır, sportif menajer ve oyuncu Can Ayvazoğlu, kaptan Hüseyin Koç katıldı. TEMSA adına ise Pazarlama ve Satış Direktörü Kadri Özgüneş Galatasaray Park'ta hazır bulundu.

Her iki takımımızın başantrenörleri TEMSA Safir'in rahatlığını ön plana çıkarırken Nedim Özbey, "Kulübümüz tüm eksiklerimizi karşıladı. Tesis yaptı; organizasyonlar yaptı. Tek eksiğimiz bu rahatlık ve konforda bir araçtı. Tüm seyahatlerimize uçak hariç bu araçla gidiyoruz. Çok rahat, özel yapılmış, sporcunun rahat oturabileceği bir araba. Bu nedenle TEMSA yetkililerine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Ataman Güneyligil ise "Kendinize ait bir otobüsün olması çalışanların kulübe olan bağlılığını artırıyor. Kulübümüz ve TEMSA yetkililerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Teslimat töreninde Galatasaray HDI Sigorta Kaptanı Hüseyin Koç, "Otobüslerde 2 metre olan insanların çektiği tüm sıkıntıları çekiyorduk. Artık otobüsümüzle bu kadar rahat bir şekilde gitmek performans anlamında da çok önemli. Yapılan incelik için çok teşekkür ederiz. Eskiden dar koltuklarda uyuyamayıp konuşuyorduk. Şimdi ise çok rahat olduğu için dinlenip uyuyabiliyoruz" şeklinde konuştu. Sportif menajer ve oyuncu Can Ayvazoğlu ise "Daha önce böyle bir rahatlığa sahip değildik" sözleriyle TEMSA Safir hakkındaki görüşlerini aktardı.

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Sportif Menajeri ve oyuncusu Nihan Güneyligil; “Çok keyifli ve konforlu bir otobüs. Böyle bir otobüs uzun zamandır istediğimiz bir şeydi” derken kaptan Nadia Centoni, “Sporcunun kendi takımının otobüsüyle deplasmana gitmesi rakiplere karşı önemli bir imaj. Bu otobüste çok rahat ediyoruz. Bu fırsat için tüm yetkililere çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

TEMSA Pazarlama ve Satış Direktörü Kadri Özgüneş ise işbirliği hakkındaki görüşlerini “Galatasaray’ın futbol, basketbol ve voleybol takımlarının sponsoru olmaktan dolayı çok mutluyuz. Onları başarıya taşımaktan, güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamaktan dolayı da mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin lider otobüs üreticisi olarak Türk sporu ve takımlarına hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Kadın voleybol takımının final serisinde başarıya ulaşacağından eminiz. Bu otobüsü kupalarla doldurmalarını bekliyoruz. Maç öncesi gerginliği yatıştıracak ortamı; maç sonrası da konforu sunmaya çalıştık. Bu ilişkinin uzun soluklu olmasını diliyoruz” sözleriyle dile getirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.