Austin Daye: Futbol izlemeyi çok severim

Galatasaray Odeabank’ın uzun forveti Austin Daye, GSTV’de yayınlanan Time Out programının konuğu oldu. Amerikalı basketbolcumuz, Esma Toker’in hazırlayıp sunduğu programda parke dışı sorulara ilginç yanıtlar verdi. Austine Daye’in kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlar şöyle:

“Benim hayatım çok basit. İzinli günlerimde evimin yakınlarında olmaya çalışırım. Çokça FIFA oynarım. Bu kadar aslında. Çok fazla dışarı çıkıp gezmem. Daha çok evde vakit geçiriyorum.”

“Takımda yakın arkadaşlarım, Sinan Güler, Jon Diebler ve diğerleri en yetenekli ve en tembel olduğumu düşünüyor. Birlikte iyi bir takım kimyamız var. Şu an her şey iyi gidiyor. Son maçlardan, sezonun son 2 ayına baktığımda oynadığımız oyundan memnunum. Jon Diebler’ın kesinlikle benden daha çok konuştuğunu söyleyebilirim!”

“Futbolu çok izlerim. Çok güzel bir oyun. 10 yaşımda başladım futbol izlemeye. Zidane döneminde Dünya Kupası’nı izledim arkadaşlarımla. O zamanlardan beri takip ederim. Büyüdükçe farklı ligleri, Şampiyonlar Ligi’ni daha iyi öğrenmeye başladım. Basketbolun yanı sıra izlemesi en keyifli olan sporlardan. Olabildiğince çok izlemeye çalışıyorum. Burada Süper Lig’i daha çok izlemeye başladım. Fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum. Daha iyi bir görüşe sahip olabilmek ve ligler arasındaki farkı anlamak için iyi oyuncuları takip etmeye çalışıyorum. “

“Galatasaray’da favori futbolcum Wesley Sneijder. O takımın itici gücü. Oyunun yürümesini sağlıyor. Topu domine eden bir orta saha oyuncusu, doğru kararlar veriyor. Onu izlemek çok keyifli. “

“Messi mi, Ronaldo mu sorusunun yanıtı kesinlikle Real Madridli Ronaldo. Messi’yi seviyorum. İyi bir oyuncu ama Ronaldo çok hırslı, takımı ateşliyor, topa saldırıyor, devamlı topu istiyor ve bu yönlerini seviyorum.  Barcelona sisteminde görmek istediğim Messi, hakimiyetini biliyor. Ama Ronaldo’nun yıkıcı içgüdüsünü hissediyorum. Onu Şampiyonlar Ligi’nde izledim, gerçekten harikaydı. Favori oyuncum Ronaldo.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.