Bruma: Beni ilgilendiren tek şey Galatasaray..

Hafta sonu oynanılan Kasımpaşa maçında 18.dakikada kenara gelen ve teknik direktör Igor Tudor ile saha içinde tartıştığı iddia edilen Portekizli kanat oyuncusu Bruma, ülkesinde yayın yapan O'Jogo 'ya açıklamalarda bulundu. Bruma hakkında çıkan idmana çıkmadığına dair iddiaları kesin bir dille redederken, açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Antrenmana çıkmadığıma yönelik çıkan haberlerin hiç biri doğru değil. Antrenmana çıktığımı garanti edebilirim. Ben bir profesyonelim ve görevlerimi ihmal etmem. Bu yanlış bir bilgi ve neden böyle bir bilgi servis edildi bilmiyorum. Beni ve teknik direktörümüzü ilgilendiren tek şey Galatasaray için en iyisini yapmak. Çünkü Galatasaray'ın profesyonelleri olarak bu bizim görevimiz. Kamuoyuna teknik direktörümle ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Eğer ona bir şey söyleyeceksem özel olarak söylerim. 
 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.