Cemal Özgörkey: Başkanın süresini tamamlaması taraftarıyım..

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Cemal Özgörkey, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu. Yönetimin kan yenilemesinde fayda olduğunu belirten Özgörkey, başkanın görev süresini tamamlamasından yana olduğunu da belirtti. Cemal Özgörkey'in açıklamaları şu şekilde..

ŞU ANDA SEÇİM SÜRECİ YOK
Şu anda seçim süreci yok. Bu süreçler başlamadan yapılan açıklamaları samimiyetsiz buluyorum. Günü geldiğinde çıkarlar ve başkan adayıyım derler. Ben Galatasaraylı olarak ortada fol yok yumurta yokken çıkıp adayım diyenleri samimiyetsiz buluyorum, bunlar camiaya zarar veriyor.

Biz Galatasaraylıyız vazife verilirse elimizden geleni yaparız. Benden bir şey istenirse elimden geleni yaparım. 1-2 yıl önceden başkan adayı olmak yanlış. Yeri ve zamanı geldiğinde bu konular konuşulur. Mevcut bir yönetim varken, çıkıp durup dururken başkan adayı olmanın ne faydası var. Bana bunlar popülist yaklaşım gibi geliyor. Bu tür açıklamaları gereksiz görüyorum.

BAŞKANIN SÜRESİNİ TAMAMLAMASI TARAFTARIYIM
Ortada olan tabloda malum bir karmaşa ve kaos söz konusu. Başkanın bir kan yenilemesine gitmesinde fayda var. Ben her başkanın süresini tamamlanması taraftarıyım. Galatasaray'da yönetim kurulu üyeleri şu anda hayal kırıklığı yaşamış durumda, zor bir 2017-2018 dönemi yaşayacağız. Benim de önerim başkanın bu tarz değişikliğe gitmesi.  Dursun Özbek divan kurulunda küçük bir anket yapabilir. Oradaki anket sonucuna göre karar verebilir. Galatasaray yaz dönemini çok iyi değerlendirmeli yoksa çok zor durumlar bekliyor.

İMZA KAMPANYASINI DOĞRU YAKLAŞIM OLARAK GÖRMÜYORUM
İmza kampanyasını doğru yaklaşım olarak görmüyorum. Burada önemli olan Galatasaray'ın geleceği. Bütün arkadaşlarımızı tenzi ederek konuşuyorum. Moral bozukluğu olduğunu düşünüyorum ve arkadaşlarımızı zorlu bir yıl bekliyor. Yönetim kurulu değişirse ayrı bir netice, değişmezse ayrı bir netice verir.

HİÇ KİMSE GALATASARAY'I KARDEŞİYLE İDARE EDEMEZ
Futbolda herkes uzman ve herkes futbolu biliyor. Galatasaray'daki kötü durum son 2 yılın konusu, birike birike olaylar buralara geldi. Hiç kimse Galatasaray'ı tek başına idare edemez, hiç kimse kardeşiyle de idare edemez. Galatasaray'da bazı insanlara görev verilmesi lazım. 30-40 kişinin etrafında dönüyoruz. Kurtarıcı gibi ben adayım deyip kenara çekilmemek lazım. En az 3 kişiyle yola çıkılmalı. Her başkanın ikinci başkana, finansal dengelere sahip bir insana ihtiyacı var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.