Cenk Ergün sportif direktör oldu..

Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği sertifika programına katılan ve sportif direktörlük sertifikasını alan Cenk Ergün'ün, yeni futbol yapılanması adı altında sportif direktörlük görevine atandığını açıklandı. 2006 yılından beri kulüpte görev alan Cenk Ergün'ün yardımcılık görevini ise Kevin Grosskreutz transferinde eksik belge yollayan Uğur Yıldız yapacak. Kulübümüzden yapılan detaylı açıklama şu şekilde..

Galatasaray Spor Kulübü futbol yapılanması doğrultusunda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği sertifika programını tamamlayan Cenk Ergün, Sportif AŞ Futbol Direktörlüğü görevine atanmıştır.

Florya’da Futbol A Takımı ve Futbol Akademisi bünyesinde tüm takımlarımızın sevk ve idaresinden sorumlu olacak Cenk Ergün; yurt içi ve yurt dışı kulüplerarası ilişkiler ile transfer programlaması konularında da yetkili olarak görev yapacaktır.

Cenk Ergün’ün yardımcılık görevini Futbol Takımı İdari Menajeri Uğur Yıldız yürütecektir.

Ayrıca Florya’da futbol faaliyetleri ile ilgili tüm medya mecraları ile ilişkilerin organizasyonu konusunda Futbol Takımı Medya Koordinatörü olarak Hasan Tankaya, Futbol Takımı Medya Sorumlusu olarak ise Eray Sözen görev alacaktır.

Başkan’ımız Dursun Özbek yönetimi ve koordinasyonu altında çalışmalarını sürdürecek olan Florya futbol ekibimize başarılar dileriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.