Engelsiz Aslanlar GSTV’ye konuk oldu

Bugüne kadar ülkemize kendi alanında sayısız kupa kazandıran Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu kez Andre Vergauwen Kupası’nı kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Şampiyon takımın Başantrenörü Sedat İncesu, Takım Menajeri Abdurrahman Güven ve oyuncularımızın duygu ve düşüncelerini GSTV’den Deniz Gülen ile Alican Baykın’a anlattı. Programdan öne çıkan sözler şu şekilde:

Sedat İncesu
Gerçekten zor bir turnuvaydı. Biz elbette kupayı kazanmak için gittik ama İspanyol ekipleri turnuvada daha favori gösteriliyordu. Grupların ilk maçında, finalde de karşılaştığımız Albacete takımına mağlup olmuştuk. Turnuvaya gitmeden önce Türkiye’de kendi aramızda konuştuğumuzda günden güne daha iyi bir basketbol oynadığımızı biliyorduk. Turnuvada da her maçta daha iyi oyun ortaya koyduk ve sonunda da kupa bizim oldu. Biz kupayı çok istedik, kupa da bizi çok istedi ve sonunda Türkiye’ye ve camiamıza uluslararasında getirdiğimiz 10. kupa oldu. Gururluyuz.

Abdurrahman Güven
Buradan giderken tek amacımız kupayı almaktı. Rakipleri de inceledik; hangi takımlar var, kimler bizi zorlayabilir bunların hepsinin analizini yapmıştık. Turnuvadaki en zorlu dört takım da yarı finale kaldı. Bu müsabakalar da çok çekişmeli ve yakın geçti. Biz turnuvadaki en tecrübeli ve en iyi takımdık ve bu işi alnımızın akıyla sonuçlandırdık. Başta Antrenörümüz Sedat İncesu’yu ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Müthiş bir mücadele, müthiş bir istekle ve müthiş bir başarıyla yine bir Avrupa Kupası’nı kulübümüze kazandırdık.

İsmail Ar
İlk maçta kaybettiğimiz takımla finalde tekrar oynamak bize olumlu yansıdı. Kaybettiğimiz maçtan sonra kendi aramızda konuşarak, ‘biz bu takımla finalde oynayacağız ve finalde yeneceğiz’ diye motive olduk. Dediğimiz gibi de oldu. Oldukça mutluyuz. Kupa almaya bir sene ara vermiştik; bu sene devam ettiğimiz için daha da mutluyuz çünkü kupalar gelirken insanlar bir şey demiyor ama alamadığımız zaman çok tepkiler de aldık. Halbuki sadece bir sene almamıştık ama bu sporun içinde olan bir şey. Onun için de biraz rahatladık. Bütün takım arkadaşlarımın ve teknik ekibin eline sağlık. Çok güzel bir turnuva geçirdik. Bu yükselen formumuzu play-off’larda da göstermek istiyoruz.

Maşide Cesur
Benim burada ikinci sezonum. Takım arkadaşlarıma final maçından önce, ‘benim hiç Avrupa kupam yok; lütfen bir Avrupa kupamız olsun’ demiştim. Aldık. Gerçekten çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımın ellerine sağlık.

Mustafa Korkmaz
Öncelikle bütün arkadaşlarımı ve tüm ekibi tebrik etmek istiyorum. Bu kupa bizim için önemliydi. Güzel bir moral oldu. Pazar günü Karabük’te önemli ve zor bir deplasman maçı bizi bekliyor. En iyi şekilde o maça odaklanacağız.

Mortaza Abedi
Arkadaşlarımı ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. Allah’a şükür ki kupayı aldık. Çok mutluyuz.

Seda Kınalı
Benim için en heyecanlı şampiyonaydı. Çok iyi mücadele ettik ve sonunda kupayı aldık. Kenardan izlediğimde en çok ilgimi çeken detay Sedat Hocam olmuştu. Çok heyecanlıydı; kendisini orkestra şefine benzettim. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Fikri Gündoğdu
Bir senelik aranın ardından yeniden kupa kazanmaktan dolayı mutluyuz. Geçtiğimiz sezon kupa alamamak bizi içten içe üzüyordu. İnşallah bu kupayla beraber yeniden geri geleceğiz. Kupayı aldık, bunun heyecanını da yaşıyoruz ama kafamız Pazar günü oynayacağımız Karabük maçında… O maç da çok önemli. Hocamızın bize yıllardır söylediği şey şu: ‘Kupayı aldık ama hemen ertesi seneyi düşünmeliyiz.’ Hocamızın dediği gibi de oldu. Pazar günü oynayacağımız maç daha önemli. İnşallah onu da alıp play-off’lara iyi bir şekilde girmek istiyoruz.

Mete Sarı
Kupayı kazanabilmek için çok çalıştık. Tüm sporcu arkadaşlarıma ve ekibe teşekkür ediyorum. Önümüzdeki Karabük maçı ve sonrasında play-off’larda da başarılı olup şampiyon olmayı hedefliyoruz.

Bülent Yılmaz
Herkesin eline sağlık. Güzel bir turnuva oldu ve sonunda kupayla taçlandırdık. Turnuvaya mağlubiyetle başladık; sonrasında iyi toparladık. Çok şükür kupayı kazandık. Şimdi önümüzdeki Karabük maçına en iyi şekilde hazırlanıp Türkiye Ligi’ni de almak için çabalayacağız.

Omid Hadi
Başta Sedat Hocam ve kaptanım olmak üzere herkese teşekkür ederim. İnşallah Türkiye’de bir kupa daha alacağız.

Akın Çöl
Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray. Kupayı kazandık ve söylenecek başka bir şey yok. Herkesin emeğine sağlık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.