Ergin Ataman: Pardon ama benim suçum ne?

3 Mayıs 2017 tarihinde oynanan Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasında diskalifiye edilen ve 3 maç men ceza alan Ergin Ataman ceza sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 3 maçlık men cezasına itiraz ederek Tahkim Kurulu'na başvuran Galatasaray Kulübü ve Ergin Ataman hiçbir yanıt alamadı. 2 maçlık cezasını çekmesine karşın Tahkim'den halen bir karar ve geri dönüş olmayınca Ergin Ataman bu duruma tepki gösterdi. Ataman'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

3 maç ceza aldım. Tahkim'e başvurduk ancak halen cevap gelmedi. Takımımın başında 2 maç sahaya çıkamadım. Salı günü Galatasaray adına şampiyonluk yolunda çok önemli Anadolu Efes maçımız var. Ama ortada sonuç yok, halen açıklanan bir karar yok. Benimle ilgili kararın acil olarak Pazartesi günü sonuçlanmasını istiyorum. Yoksa, Tahkim Kurulunun 1 hafta 10 gün sonra vereceği kararın bir anlamı olmayacak. Verilecek kararın hükmü olmayacak cezam zaten bitmiş olacak. Bu konuda Pazartesi günü bir açıklama bekliyoruz.

Son 1 yılda Ufuk Sarıca ve Obradovic benzer şekilde karşılaşmalardan ihraç edilmişler. Ancak ya 1 maç ya da 2 maç ceza almışlar. 3 maçlık cezaya itiraz edip tahkime başvurduk ama neredeyse cezam bitecek halen yanıt alamadık. Maçlara bakıyorsunuz, ceza alan yöneticiler ligde ve Avrupa’da en ön sırada maç izliyorlar. Bir tek Ergin Ataman mı? Pardon ama, benim suçum ne? Galatasaray’ın suçu ne? Bunun acil olarak Pazartesi günü sonuçlanmasını istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.