Faruk Süren: Olağanüstü seçim isteyenlere ben de katılıyorum.

Galatasaray tarihinin en başarılı döneminde başkanlık görevini yapan, Sarı-Kırmızılı camianın önemli isimlerinden Faruk Süren, TRTSpor'da katıldığı Spor Bahane programında önemli açıklamalarda bulundu. Seçim isteyenlere katıldığını belirten Faruk Süren, UEFA Kupası kazanılırken kulüp üyelerinin yarısının sevinmediğini de belirtti. Faruk Süren'in açıklamaları şu şekilde..

UEFA ŞAMPİYONLUĞUNA YARISI SEVİNMİYORDU
UEFA Kupası kazanılırken korkunç bir şeye de şahit oldum. Kopenhag'da tribünler yüzde elli, yüzde elliydi. Biz ortada oturuyorduk. Benim solumda Galatasaray'lılar, sağımda Arsenal'liler vardı. Kale arkasında normal taraftarlarımız vardı. Benim solumdaki Galatasaray'lılar da daha çok kulüp üyesi olan, VIP insanlardı.  UEFA Şampiyonluğuna bu insanların yarısı sevinmiyordu. Bu çok acı. Bu cereyan devam etti. 2001'de ben niçin gittim? Hem de sezon ortasında...Daha seçime 1 sene varken. Üstelik kupaya rağmen.

OLAĞANÜSTÜ SEÇİM İSTEYENLERE BEN DE KATILIYORUM
Bence oynanan futboldan, oyuncuların kendileri de keyif almıyor. Seyircinin stada gelmemesinin nedeni sportif başarısızlık değil. Galatasaray'ın marke temsilinde bir noksanlık var. Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadı ama bu umutsuzluğu ve seyirci kaybını görmedi. Yönetim bunu analiz etmeli. Nerede yanlış yaptık diye düşünmeli. Olağanüstü seçim isteyenlere ben de katılıyorum. Dursun Özbek'in çözüm yolunu bulduktan sonra bunu toplumla paylaşması lazım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.