Fatih Altaylı: Galatasaray'ı yönetemiyorsunuz.. Seçime gidin!

Bugün gerçekleştirilen Divan Kurulu'nda söz alan eski yöneticilerimizden Fatih Altaylı mevcut yönetimi ve başkan Dursun Özbek'e karşı sert bir konuşma yaparken, Özbek'in en kısa sürede seçime gitmesi gerektiğinin altını çizdi. Fatih Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde..

Dursun Özbek sosyal medyaya göre yönetiyor kulübü. Siz buraya bakın sayın başkan! Florya ve Riva'yı sattınız. Sonraki hamle ne? Siz, en iyi bildiğiniz işte bile (inşaat sektörü) çuvalladınız. Buradan gelen paralar sizin döneminizdeki borcunuzu karşıladı. Mecidiyeköy'e otel yapılmaz dedim. Oteli kimse kiralamazsa, 5 milyon Euro verip ben kiralarım demiştiniz sayın başkan. Hadi bitirin de kiralayın, söz verdiniz.

Spor salonuna ihtiyacımız var mı gerçekten? Sponsor yapacak diyorsunuz, yıllık en az 10Milyon TL masrafı olacak. Gerek var mı buna? Biz deli miyiz neden salon yapıyoruz? Ayranımız yok içmeye.. Bu salonun yıllık maliyeti 10-15 milyon. Çok mu gerekliydi? Basketbola 16 milyon Euro para harcandı, nerede şampiyonluk. 3 milyon Euro harcansa olmaz mıydı? 13 milyon Euro zarar etmezdik.

O hocayı getir, bu hocayı getir derken 7 tane hoca değişti. Hoca bakıp çıkma seansı var sanki. Mülakatla hoca alıyoruz. Sonra çıkıp futbolda zarar şu diyorsunuz. Sosyal medya bağımlılığı yüzünden transferde hatalar yapıldı. 

Dursun Özbek, Galatasaray'ı kötü yönetiyorsunuz. Allah aşkına, size yalvarıyorum; seçime gidin. Sizi bir ağabey olarak çok seviyorum. Allah aşkına seçime gidin, yönetiminizi değiştirin. Kötü yönetiyorsunuz, kötü yönetiyorsunuz! Allah aşkına Galatasaraylılığımızla övünecek bir şekilde yönetin Galatasaray'ı. Galatasaray Adası kaldı bir tek satılmadık. O da zaten para etmez. 

Galatasaray'ın adı çok büyük, 2 milyar dolar isim hakkı var. Galatasaray'a yeni divan ve yönetim lazım. Ne olur seçime gidin. Gereken yeni adamları koyun, Sportif A.Ş'yi kardeşinizle yönetmeyin. 25-30 yıllık yaşantımda Galatasaray'dan dolayı küfür yedim, onur duyuyorum. Her gün kötü haberler vermeyin, dik durun, borç var diyorsunuz da borcu bilerek gelmediniz mi? 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.