Form geçici, klas kalıcı!

Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı forma altında kariyer rekorunu kırmak için gün sayıyor. Tartışmaların odak noktasında olan Hollandalı yıldız oyuncu son haftalarda yükselen form grafiğiyle takımını yukarıya taşıyor. Osmanlıspor’u da ceza sahası dışından avlayan 32 yaşındaki futbolcu, oynadığı son 4 maçta 3 gol, 3 asiste imza attı ve kalitesinden bir şey kaybetmediğini ortaya koydu

Son olarak Osmanlıspor ağlarını havalandırarak bu sezon ligdeki 5. golünü de ceza sahası dışından atan Hollandalı oyuncu, toplam 14 de asist yaparak 19 gole doğrudan katkıda bulundu. 2013-2014 sezonunda ligi 12 gol ve 7 asistle tamamlayıp en verimli dönemini yaşayan Sneijder, bitime iki hafta kala bu sayıya ulaştı. Galatasaray, bu sezon geride kalan 32 haftada rakip filelere 60 gol bırakırken, bunun üçte birine yakın bölümünde Hollandalı oyuncunun katkısı vardı. Sneijder, son iki haftada Alanya ile deplasmanda ve Konyaspor ile TT Arena'da oynanacak maçlarda gol atar veya asist yaparsa sarı-kırmızılı forma altında kariyer rekoru kıracak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.