Galatasaray Odeabank'ta yaprak dökümü!

Galatasaray’da bir devrin sonuna geliniyor.. AMK Spor'da yer alan habere göre;  2012 yazında göreve başladığı Galatasaray'da 23 yıl sonra lig şampiyonluğu yaşayan ve 2016'da tarihi bir başarıya imza atarak Eurocup'ı kazandıran başantrenör Ergin Ataman ayrılıyor. 

5 yıllık görevinin ikinci döneminde yıllık ücretinde indirim de yapan 51 yaşındaki antrenör, sarı-kırmızılı takımla yolları ayırma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek'in bütçeyi 9 milyon Euro'dan 4 milyona düşüreceğini açıklaması, adeta takımı dağıtıyor. Avrupa’ya gitmesine kesin gözüyle bakılan Ataman'ın yerine boşta olan Oktay Mahmuti'nin getirilmesi bekleniyor. Ayrıca kaptan Sinan Güler'in yanı sıra Tyus, Daye, Pleiss, Micov ve McCollum gibi isimler büyük olasılıkla önümüzdeki sezon sarı-kırmızılı formayı giymeyecek. Efes yenilgisi sonrasında konuşan Sinan Güler, “Açıkçası sezona genel bakış açımızdan utanç duyuyorum” dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.