Galatasaray'dan Lens bombası!

Sabah gazetesinin haberine göre, Sarı-kırmızılılar bu sezon performansıyla F.Bahçe’nin en önemli silahı olan Lens için yıllık 3 milyon Euro artı bonus teklifi yapacak. Fenerbahçe'nin sezon başında Sunderland'den kiraladığı Jeremain Lens, performansıyla herkesin gözdesi... 

Hollandalı yıldız, "Benim Türkiye'deki tercihim belli. Başka bir takımda oynamak istemiyorum" dese de sarı lacivertli takımın ezeli rakipleri, Lens'i alarak hem güçlenmek hem de Fenerbahçe'nin elini zayıflatmak istiyor. UEFA'nın Finansal Fair Play kıskacında olan Galatasaray, Fenerbahçe ile olan kiralık sözleşmesi 1 Haziran 2017 tarihi itibariyle bitecek Lens için harekete geçmeye hazırlanıyor. Ancak transfer piyasalarında Sunderland'in 18 milyon Euro'ya aldığı Lens'i 8-10 milyon Euro'dan aşağı bırakmayacağı konuşuluyor. 

Fenerbahçe oyuncunun bonservisini alabilmek için Sunderland ile sıkı bir pazarlığa hazırlanırken, Beşiktaş'tan sonra Galatasaray da Hollandalı oyuncuya teklif götürmeyi planlıyor. Lens'in menajeri ile kontakt kuracak olan sarı-kırmızılı yöneticiler, bu oyuncuya yıllık 3 milyon Euro artı bonuslar teklif edecek. İlk görüşmede rakam az bulunursa fiyatı artıracak. Bu arada Lens'i İtalyan ekipleri Napoli ve Roma da istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.