Gheorghe Hagi: Türkiye'den gelen desteği hissettim..

UEFA Kupasında büyük pay sahiplerinden olan ve 17 Mayıs Galatasaray Bayramı için İstanbul'a gelen efsanemiz Gheorghe Hagi, Galatasaray Televizyonu'na önemli açıklamalarda bulundu. Kendilerini Avrupa'nın en güçlü insanları olarak hissetiklerini belirten Hagi, Florya'ya tekrar ayak basmanın da özel bir duygu olduğunu belirtti. Karpatların Maradona'sının açıklamaları şu şekilde..

ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ GÜN TÜRKİYE'DEN GELEN DESTEĞİ HİSSETTİM
Viitorul Constanta'yı kurduktan 7 yıl sonra inanılmaz bir şey başardık. Sezon başında böyle bir düşüncemiz yoktu ama inanılmazı başardık. Akademiden gelen; takımın yüzde 70'ini oluşturan ve 22 yaş ortalamasına sahip olan bir takımla Romanya'nın şampiyonu olduk. Stadımız küçük ama özel; Köstence bölgesindeki tek başarı. Futbolu da böylece şehre aşılamış olduk. Bundan sonraki hedefimiz de yine oyuncu yetiştirmek. Akademinin de amacı buydu zaten. Büyümek için adım atmaya devam edeceğiz. Milli takıma zaten oyuncu gönderiyoruz; orası için de iyi bir kaynağız. Türkiye'de çok güzel işler yaptım; izler bıraktım. İstanbul'a her geldiğimde de kendimi çok iyi hissediyorum. Romanya'da şampiyon olduğumuz gün de Türkiye'den gelen desteği hissettim.

KENDİMİZİ AVRUPA'NIN EN GÜÇLÜ İNSANLARI OLARAK HİSSETTİK
İnanılmaz anlar yaşamıştık. Oyuncular, yöneticiler ve taraftarlar. Bana kalırsa Türk halkı bizim başarımızla gurur duydu. Kendimizi Avrupa'nın en güçlü insanları olarak hissettik. Yarın eski takım arkadaşlarımı, yöneticileri görmek benim için büyük bir mutluluk olacak. Umarım bu başarılar tekrarlanır. Florya'ya tekrar ayak basmak benim için özel bir duygu çünkü burada kendi kendimi daha da geliştirdim. Arkadaşlarımla görüşmek büyük mutluluk olacak. Yaş olarak ilerliyoruz; arkamızdan çocuklarımız geliyor. Tarih yazdığımız için mutluyuz. 17 Mayıs 2017 de benim için özel bir an, özel bir mutluluk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.