Igor Tudor: İkide iki yapalım!

Sarı-kırmızılıların çalıştırıcısı, oyunculara verdiği 3 günlük izinden önce ligdeki hedef doğrultusunda önemli bir konuşma yaptı. Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da bütün hesaplan üçüncülük üzerine yapıldı. 

Osmanlıspor maçı sonra futbolcularına ödül olarak 3 gün izin veren teknik direktör Tudor’un, tatil öncesinde yaptığı konuşmada, bu duruma dikkat çektiği belirtildi.

Hırvat teknik adamın öğrencilerine, “Önümüzde iki maç var. Tatilde kendinize dikkat edin. Alanya ve Konya maçlarını kazanırsak ligde üçüncü sırada oluruz. Önümüzde tek hedef kaldı ve önümüzdeki sezonun planlaması için ligde bir üst basamakta yer almak çok önemli. Bu yüzden kalan iki hafta, kötü geçen sezonu bir ölçüde telafi edebilir. Rakibimiz Fenerbahçe’nin de bu süreçte takılacağını puan kaybedeceğini düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.