Igor Tudor: Sıkıntı çektiğimiz bir maç oldu.

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u karşısında sahadan 3-2 galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Igor Tudor yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.  Transferle ilgili son maçtan sonra konuşulacağını belirten Tudor, koşu mesafelerinin onu mutlu ettiğini de belirtti. Igor Tudor'un açıklamaları şu şekilde..


Sıkıntı çektiğimiz bir maç oldu. İlk yarıda çok enerji sarf ettik. İyi mücadele ettik. Zor bir rakibe karşı oynadık. Özellikle Vagner Love için ayrı bir parantez açmak gerekir. İki golü de de olmayan pozisyonlardan çıkardı. Buna penaltı da dahil. Biz ilk yarıda iki gol daha bulabilirdik ve orada bitirebilirdik. Rodrigues'in pozisyonu ise yüzde yüz penaltıydı ama hakem göremedi.



Transfer dedikoduları hep oluyor. Önümüzde bir maç daha var. O maç bitince oyuncularla, yöneticilerimizle oturup konuşulur ve ondan sonra karar verilir.



Koşu mesafeleri beni mutlu eden bir istatistik. Antrenmanlarda iyi çalışınca bu maça ve koşu mesafelerine yansıyor.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.